Product Image Description

Систем за резервација

* Ќе Ве контактираме во најскоро време

book it!
Проверка за слободно


  За
  Услови
  Забелешки од Клиенти
  • - Пријавувањето е достапно од 13:00, а одјавување најдоцна до 12:00.
   - Хотелот не е одговорен за губење или недостигање на вредни предмети.
   - Гостите треба да се придржуваат на правилата за користење на базенот, барот покрај базен и треба да ги почитуваат правата на останатите гости во хотелот во времето определено за одмор.
  • - Доколку сакате да резервирате во нашиот хотел, ќе треба да платите однапред од вкупната цена за Вашиот престој на нашата сметка во банка.
   - За да ја потврдите Вашата резервација, ќе треба да ни го пратите документот од банка со кој сте го извршиле плаќањето на мејл или факс. Можете да не добиете на email: edemparadise@gmail.com или на факс: +30 2374041148.
   - Доколку Вашиот депозит е процесиран преку Интернет, наша конфирмација ќе добиете во рок од 3-4 работни дена.
   - Доколку ја откажете Вашата резервација 21 ден пред Вашето пристигање, средствата ќе Ви бидат вратени во целост. Доколку ја откажете Вашата резервација 20 дена пред Вашето пристигање, ќе Ви бидат вратени 50% од средствата. Доколку ја откажете Вашата резервација 10 дена пред Вашето пристигање, средствата нема да Ви бидат вратени.
   - Работиме со кредитни картички Visa и Mastercard.
  • Vladimir said: Amazing view to the sea, perfect hosting, I totally recommend it, very nice hotel especially for families :)